PERSONVERNERKLÆRING

GENERELT

Nettstedet Inflyt.no eies og drives Inflyt media AS.

Inflyt Media AS

Adresse: Osvegen 32, 5228 Nesttun

Org.nr: 926 424 378

Nettsted: www.inflyt.no

E-post: post@inflyt.no

Formålet med nettstedet er å gi kunder tilgang til verktøy, informasjon og tips om bruk av sosiale medier, samt å gi Inflyt medlemmer tilgang til en plattform for Inflyt Fellesskapet over internett.

DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN INNEHOLDER:

  1. ​Hva er personopplysninger?

  2. Hvorfor samler vi personopplysninger om deg?

  3. Hvilken informasjon samler vi inn?

  4. Hvordan samler vi inn personopplysninger?

  5. Betalingsløsninger

  6. Utlevering av personopplysninger

  7. Hvem deler vi informasjon med?

  8. Informasjonskapsler (cookies) og analyseverktøy

  9. Kommunikasjon via e-post

10. Dine rettigheter

11. Endringer av denne personvernerklæringen

1. HVA ER PERSONOPPLYSNINGER?

Personopplysninger er alt som direkte eller indirekte kan knyttes til deg som person, slik som navn, adresse og fødselsnummer. Det er du som bestemmer over personopplysningene dine.

2. HVORFOR SAMLER VI PERSONOPPLYSNINGER OM DEG?

Inflyt Media samler og behandler personopplysninger for å kunne betjene deg som kunde, og for å levere og drifte tjenestene til Inflyt Media. Personopplysninger kan også benyttes for å kontakte deg som bruker og kunde, for å dele informasjon som er vesentlig for levering av tjenesten og yte kundeservice og -støtte. Med ditt samtykke vil vi også bruke disse opplysningene for å tilpasse innhold og tilby deg målrettet informasjon, tilbud og annonsering basert på atferd og antagelser om preferanser.

Vi kan komme til å bruke personopplysningene dine til følgende formål:

  • For å opprette eller håndtere din brukerkonto hos Inflyt.no

  • For å behandle henvendelser og bestillinger du gjør via våre digitale tjenester

  • For å kommunisere med deg i forbindelse med ditt kundeforhold hos oss, eller som bruker av våre tjenester

  • For å informere om våre tjenester, nyheter og tilbud

  • For å analysere opplysningene slik at vi, med ditt samtykke, kan sende deg relevante tilbud, nyheter og informasjon.

Vi vil bare beholde opplysningene dine så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen, eller så lenge loven pålegger oss å beholde dem. Etter dette vil personopplysningene dine bli slettet eller anonymisert. Anonymiserte opplysninger kan IKKE spores tilbake til deg, og vil blant annet bli benyttet til statistikk og andre formål som kan hjelpe oss med å forbedre og videreutvikle tjenestene våre.

3. HVILKEN INFORMASJON SAMLER VI INN?

Vi mottar, samler og lagrer all informasjon du oppgir på vår nettside, eller gir oss på en annen måte. I tillegg samler vi IP.adressen (Internet Protocol), som brukes til å koble datamaskinen til internett, datamaskin- og tilkoblings informasjon og kjøpshistorikk.

Vi samler også personlig identifiserbar informasjon (inkludert navn, e-post, passord, kommunikasjon), betalingsdetaljer (inkludert kredittkortinformasjon), kommentarer, tilbakemeldinger og personlig profil, når du benytter tjenester på våre sider som krever dette. Når du oppretter en brukerkonto må du velge et passord som du bruker for å logge på senere. Dette passordet er kryptert og kan ikke leses av andre.

Når du gjennomfører en transaksjon på vår nettside, samler vi inn de personlige opplysningene som kreves for at vi skal kunne levere våre produkter og tjenester, slik som navn, telefonnummer, adresse og e-post.

Opplysninger kan også registreres og lagres når du tar kontakt med oss via vår chat på inflyt.no, andre digitale skjemaer for kontakt og tilbakemeldinger eller per e-post. Opplysningene benyttes kun for håndtere og kommunisere med deg om din henvendelse.

4. HVORDAN SAMLER VI INN PERSONOPPLYSNINGER?

  • Nyhetsbrev: på inflyt.no kan brukere registrere seg som mottakere av nyhetsbrev på e-post. Nyhetsbrev fra Inflyt Media er frivillig, gratis og ikke bindende. Nyhetsbrevet kan avsluttes når som helst ved å klikke på avmeldingslenken i e-postene.

  • Abonnere på side: På inflyt.no kan du melde deg på som sideabonnent for å få tilgangt til å kommentere blogginnlegg. Dette er frivillig, gratis og ikke bindende.

  • Bli medlem i Inflyt Fellesskap: på inflyt.no kan du melde deg inn som medlem i Inflyt Fellesskap. Innmeldingen er frivillig.

  • Kontaktskjema - Bedrift: Bedrifter som ønsker et pristilbud, har spørsmål eller lignende kan ta kontakt via kontaktskjema på nettsiden. Dette er frivillig, gratis og helt uforpliktende.

  • Ved betaling i nettbutikken eller for medlemsskap, se våre betalingsløsninger i avsnittene under "BETALING"

 

5. BETALINGSLØSNINGER

Ved kortkjøp samarbeider vi med autoriserte betalingsformidlere som hjelper oss med å kontrollere at kortet er gyldig for kjøp direkte mot banken din. Utveksling av kredittkortinformasjon ved nettbetaling for kjøp av våre produkter og tjenester håndteres av vår leverandør av betalingsløsninger, Stripe. Stripe behandler kortinformasjonen på korrekt måte i henhold til den internasjonale sikkerhetsstandarden PCI DSS som kortselskapene VISA og MasterCard står bak. Dette innebærer at kortopplysningene dine håndteres på en svært sikker måte.

Paypal brukes til håndtering av betalinger når Paypal blir valg som betalingsløsning av deg som kunde i nettbutikken. Paypal sine personvernopplysninger finnes her: https://www.paypal.com/no/webapps/mpp/ua/privacy-prev

6. UTLEVERING AV PERSONOPPLYSNINGER?

Vi selger ikke personopplysninger for markedsføringsformål til andre selskaper. Vi kan kun dele dine opplysninger i følgende tilfeller:

  • med tredjeparter, når deler av bestillingen din omfatter tjenester som leveres av en tredjepart, herunder tredjeparter nevt i personvernerklæringen.

  • med tredjepartstjenesteleverandørene våre, som utfører oppgaver eller arbeid på vegne av oss og etter våre instrukser som databehandlere, for de formålene  som er angitt i denne personvernerklæringen

 

7. HVEM DELER VI INFORMASJONEN MED?

Våre nettsider er drevet av Wix.com, en skybasert nettutviklingsplattform som gjør at vi kan selge våre varer og tjenester til deg. Dine data kan lagres via Wix.coms datalagring, databaser og de generelle Wix.com-applikasjonene. De lagrer dataene dine på sikre serverere bak en brannmur.

Informasjon og persondata som overføres til oss via vår nettside, vil bli overført, behandlet og lagret av Wix.com og Wix.com sine autoriserte, tilknyttede tredjeparts tjenesteleverandører i og utenfor EU/EØS-området, mer konkret i USA, i Europa (herunder Litauen, Tyskland og Ukraina), i Israel og i andre jurisdiksjoner ut fra hva som er nødvendig for levering av tjenestene til nettsiden.

Les mer om Wix.com personvernerklæring her:

https://no.wix.com/about/privacy

For ytterligere informasjon er det også mulig å kontakte Wix direkte på e-post:

privacy@wix.com

8. INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES) OG ANALYSEVERKTØY

Inflyt Media bruker ulike analyseverktøy og lagrer informasjonskapsler (cookies) på inflyt.no for å måle trafikk, registrere hvilken type innhold og tjenester våre besøkende er interessert i, samt for å forbedre og forenkle din bruk av våre tjenester.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres i nettleseren på din datamaskin eller mobile enhet. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å lagre personopplysninger, og din bruk av Inflyt.no kan ikke spores tilbake til deg. Ved å besøke våre nettsider og bruke våre digitale tjenester samtykker du til at vi benytter informasjonskapsler, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse. Hvis du ønsker det, kan du stille inn nettleseren din slik at den ikke godtar bruk av informasjonskapsler. Gjennom nettleseren kan du også slette alle lagrede informasjonskapsler.

Vi bruker Google Analytics for å registrere og analysere anonymisert statistikk for besøk på våre nettsider. For hver side du besøker, lagres opplysninger om dato og tid, hvilken side du kom fra, hvilken side du gikk til videre, hvilken nettleser du benytter og lignende. Vi bruker i tillegg Wix sine analyser og rapporter som viser innsikt for nettstedet inflyt.no. Rapportene viser salg, visninger, trafikk, adferd, personer og bloggaktivitet.

9. KOMMUNIKASJON VIA E-POST

Som kunde hos inflyt.no vil du motta e-post som omhandler ditt kundeforhold. For eksempel vil vi sende den en e-post relatert til ordrer, glemt passord, informasjon rundt din kundekonto og lignende. Dette gjør vi for å oppfylle avtalen med deg som kunde, og det vil ikke bes om samtykke til dette.

Vi benytter også e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av Inflyt Media vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev, så fremt du har gitt et aktivt samtykke til det. Du kan når som helst melde deg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslinken i e-postene.

10. DINE RETTIGHETER

Du har til enhver tid rett til å be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du be om at opplysningene rettes eller fjernes i henhold til peronopplysningsloven. Vi kan ikke fjerne opplysningene dine dersom det finnes lovpålagte krav om at disse skal lagres, for eksempel bokføringsregler eller annen legitim årsak til å beholde opplysningene.

Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål eller endre dine kontaktopplysninger via din profil. Spørsmål og henvendelser kan rettes til:

post@inflyt.no

Eventuelle klager på behandling av personopplysninger om deg, kan rettes til Datatilsynet. Du finner informasjon om dette på Datatilsynet.

11. ENDRINGER AV DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN

Inflyt kan revidere denne personvernerklæringen når behandlingen av personopplysninger endres, eller når revisjon er nødvendig på grunn av endringer i gjeldende lovgivning. Vi anbefaler at du leser personvernerklæringen jevnlig når du besøker våre nettsider.

Inflyt Media AS

Adresse: Osvegen 32, 5228 Nesttun

Org.nr: 926 424 378

Nettsted: www.inflyt.no

E-post: post@inflyt.no