kurvet Trapp

OM
OSS

ETT NETTSAMFUNN FOR ALLE SOM ØNSKER OG VOKSE, OG UTIVKLE SINE SOSIALE MEDIER FRA HOBBY TIL BUSINESS

scroll

Inflyt Media.

Untitled%252520design-3_edited_edited_ed

Sosiale medier er i stadig utvikling, og det kan være vanskelig å henge med på alle endringene som skjer. Utfordringene er mange, og hvem skal vi egentlig kontakte og rådføre oss med for å lære og forstå mer av sosiale medier og dens påvirkningskraft?

Svaret er INFLYT MEDIA.

For er det en ting vi har savnet i denne jungelen er det en plattform der man kan lære av og sammen med andre, en plattform hvor vi kan dele erfaringer. Inflyt Media jobber med å bygge et fellesskap der du som influenser og innholdsskaper kan idemyldre med likesinnede, dele og få tips og veiledning. 

Søte bærbare datamaskiner

Uansett om du er helt ny, erfaren, kan litt eller mye, passer et medlemskap i Inflyt Fellesskap for deg. For det fine med fellesskapet vi bygger er at ingen kan alt, men alle kan noe. Og sammen danner vi et samfunn kloke hoder som deler kunnskap, erfaringer og tips med hverandre, og dermed gjør hverandre bedre!

Medlemskap i Inflyt Fellesskap er en abonnementstjeneste for deg som influenser. I tillegg til unik tilgang til vårt fellesskap får du som medlem blant annet tilgang på månedlige workshop ekslusivt for medlemmer, 40% på alle online kurs og eksterne workshop og månedlig nyhetsbrev med verktøy for influensere.
Les mer om hva som er inkludert i medlemskapet på våre medlemskapssider.

Medlemskap.

Vi ønsker å gjøre hverandre bedre!

Vi ønsker å løfte, motivere og heie hverandre

opp og frem. 

For er det en ting vi vet, så er det dette:

Vi er kollegaer, ikke konkurrenter.

Og det er plass til alle!

 INFLYT Media er et nettsamfunn for alle som ønsker og vokse og utvikle sin instagram fra hobby til business!

Forretningside

Vi skal hele tiden jobbe for at våre medlemmer har tilgang til de verktøyene de trenger for å lykkes med sosiale medier. Vi skal jobbe for at fellesskapet vårt skal vokse seg større og bedre, og for at du som influenser alltid skal få bistand, råd, veiledning og svar på det du lurer på.

1.
2.
3.

FORRETNINGSIDE
Inflyt jobber for å spre kunnskap, tips og råd om sosiale medier, og for å bygge et digitalt fellesskapVISJON
vi skal skape norges beste fellesskap for influensere
 
 
 
 
 


MISJON

Vi skal jobbe for at våre medlemmer har tilgang til de verktøyene de trenger for å lykkes i sosiale medier.

Inflyt Media deler kunnskap, tips og råd om sosiale medier, og jobber med å bygge et digitalt fellesskap for influensere som ønsker å lære mer om instagram, og som ønsker å utvikle sin instagram fra hobby til business. Som medlem får du unik tilgang til fellesskapet, samt verktøyene du som influenser trenger for å oppnå å suksess sosiale medier.

Misjon

Visjon

Vi skal skape Norges mest inspirerende fellesskap og nettverk for influensere. Et inkluderende fellesskap for gjensidig læring, støtte og engasjement. Inflyt Media gir deg verktøyene for å oppnå suksessen du drømmer om.

 

 

HVEM ER VI

nathaliefli.jpg

Nathalie Fosso Lilletvedt

GRUNNLEGGER

Digital innholdsskaper og sosiale medier veileder

"Snill er kulere enn kul"

Nathalie har en bachelorgrad i pedagogikk. Hun startet med instagram i 2016, og har siden da lagt ut bilder nesten daglig.

Nathalie har tidligere hatt ansvar for og styrt sosiale medier for flere større bedrifter.

Interesser: DIY, interiør, markedsføring, sosiale medier, life hacks, innholdsproduksjon, grafisk design, visuell kommunikasjon og samfunnsdebatter. 

IMG_9166.jpg

Benedicte Helgesen Nernes

GRUNNLEGGER

Digital innholdsskaper og sosiale medier veileder

"Enten så går det bra, eller så går det over"

Benedicte har en bachelorgrad i økonomi og administrasjon. Hun startet med instagram i 2017, og har siden da lagt ut bilder nesten daglig.

Benedicte har tidligere hatt ansvar for og styrt sosiale medier for en større bedrift. Hun driver i dag med influensermarkedsføring i sosiale medier. 

Interesser: DIY, fargesammensetning, interiør, visuell kommunikasjon, grafisk design, innholdsproduksjon, historiefortelling, planlegging og strategi.